Vis det fulde website

EjendomsWatch

Lyngby-Taarbæk Vidensby har fundet sin nye direktør

Marianna Lubanski bliver ny adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby. Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør gennem syv år for Copenhagen Capacity.

Marianna Lubanski, adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby. | Foto: PR.

Lyngby-Taarbæk Vidensby har ansat Marianna Lubanski som ny adm. direktør, efter den tidligere direktør Caroline Arends opsagde sin stilling i oktober 2018.

Det skriver Lyngby-Taarbæk Vidensby i en pressemeddelelse.

"Lyngby-Taarbæk Vidensby er et unikt samarbejde med kæmpe potentiale, og det er en imponerende udvikling, der er i gang. Jeg er stolt over, at jeg nu kan bringe min lange erfaring med innovation og erhvervsudvikling i spil i vidensbyen og ser frem til at arbejde sammen med vidensbyens medlemmer og de dygtige medarbejdere og skabe mest mulig værdi for alle stakeholdere, borgere, studerende og virksomheder," siger Marianna Lubanski i meddelelsen.

Marianna Lubanski har de seneste syv år været direktør i Copenhagen Capacity bl.a. med ansvar for at tiltrække udenlandske virksomheder til Hovedstadsområdet.

Hun har også været direktør for det danske innovationscenter i Silicon Valley, arbejdet med forretningsudvikling i Grundfos og været projektleder for innovationsrådet i Mandag Morgen, fremgår det. Marianna Lubanski er uddannet cand.merc.int.

Bestyrelsesformand Claus Nielsen udtaler på bestyrelsens vegne, at han ser frem til at videreudvikle vidensbyen med Marianna Lubanski ved roret, oplyser Lyngby-Taarbæk Vidensby i pressemeddelelsen.

Caroline Arends stopper i Lyngby Vidensby: Jeg skal videre og lave noget andet

Nye boliggrunde i Lyngby målrettes flere videntunge virksomheder

Hun samler trådene bag vidensbyen Lyngby

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby 

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs