Vis det fulde website

EjendomsWatch

4000 kvm erhvervsejendom i Esbjerg solgt for 5,1 mio. kr.

I Esbjerg opgraderer den lokale møbelhandler Bo Bedre Erhverv med 4000 kvm, når virksomheden flytter ind i den gamle skibsproviantbygning på havnen. Det er vigtigt, at de bliver på havnen, siger Nordicals-mægler på sagen.

Sælger er tidligere Jens Lysholdts efterf. A/S, der nu er en del af shippingvirksomheden Danish Supply Corporation. | Foto: Nordicals PR

Esbjerg Havn skal styrkes, og det hjælper lokale kræfter gerne med.

Derfor har møbelhandleren Bo Bedre Erhverv, der sælger møbler til det danske erhvervsliv, købt naboejendommen til deres nuværende butik, skriver Nordicals Erhverv i en pressemeddelelse, der i øvrigt oplyser, at handelsprisen er 5,1 mio. kr.

Firmaet har været mægler på handlen og skal nu finde øvrige lejere til de 4000 kvm.

"Esbjerg Havn er et dynamisk og fremadstormende område. Der er mange virksomheder, der kan få glæde af at bo i Bo Bedres nuværende moderne lokaler, hvor der er både kontor, butik og lager. Den positive udvikling på Esbjerg Havn er også årsag til, at vi mener, at det er vigtigt, at Bo Bedre bliver i området," siger René Madsen, der er indehaver af Nordicals Esbjerg, i meddelelsen.

Sælger er shippingvirksomheden Danish Supply Corporation, der flytter i nye lokaler, også formidlet af Nordicals.

Inden de nye lejere kan flytte ind, skal ejendommen, oprindeligt fra 1946, gennemgå en større renovering og modernisering.

Bo Bedre Erhverv ejer allerede naboejendommen, hvor den har i alt 1560 kvm, men opgraderer nu altså med ekstra 4000 kvm. De skal bruges til både butik, kontor og især lagerplads, da det er virksomhedens største udfordring.

Esbjerg-investor sætter kvart milliard i luksusboliger

Esbjerg-millionær køber Rambølls gamle domicil

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs