Vis det fulde website

EjendomsWatch

Aarsleff skifter ud i direktion og bestyrelse

Bestyrelsesformand i Per Aarsleff Holding A/S, Andreas Lundby, genopstiller ikke til den kommende generalforsamling. Aarsleff foreslår ex-topchef som ny formand for bestyrelsen, lyder det i en meddelelse fra selskabet.

Foto: Joachim Ladefoged / Jyllands-Posten

Bestyrelsen i entreprenørselskabet Per Aarsleff Holding foreslår selskabets tidligere topchef, Ebbe Malte Iversen, som nyt bestyrelsesmedlem og ny formand. Det oplyser selskabets bestyrelse i en meddelelse til fondsbørsen torsdag eftermiddag.

Meningen er, at Ebbe Malte Iversen skal afløse den nuværende formand, Andreas Lundby, der træder tilbage fra posten ved generalforsamlingen i slutningen af januar næste år efter 11 år som bestyrelsesmedlem, heraf seks år som formand. Andreas Lundby runder de 70 år næste år.

Den kommende bestyrelsesformand er 68 år, og bestyrelsen foreslår, at aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmer hæves til 75 år.

Ud over den planlagte udskiftning i bestyrelsen har entreprenørselskabet torsdag udnævnt direktør Nicolai Schultz, 51 år, til nyt medlem af direktionen i Per Aarsleff Holding. Han blev i februar 2019 ansat som direktør med særligt ansvar for koncernens byggeriaktiviteter og har mere end 20 års erfaring fra byggebranchen.

"Udnævnelsen sker som en naturlig konsekvens af den øgede fokusering på byggerelaterede opgaver og er en forøgelse af antallet af direktionsmedlemmer fra tre til fire," oplyser bestyrelsen.

Direktionen vil herefter bestå af administrerende direktør Jesper Kristian Jacobsen, viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen, viceadministrerende direktør Nicolai Schultz samt koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Aarsleff-topchef er særligt optaget af tre ting i front for klimapartnerskab med regeringen

Underentreprenør forlader milliardbyggeri – skyder mod Aarsleff og staten 

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs