Vis det fulde website

EjendomsWatch

Heimstaden finder ny finansdirektør efter fire måneder med vikar

Den svenske ejendomsinvestor fik ny konstitueret kassemester i juli. Nu har virksomheden fundet en permanent løsning.

Arve Regland er ny finansdirektør i Heimstaden. | Foto: Lasse Åkerström/Heimstaden

47-årige Arve Regland bliver finansdirektør (CFO) for den svenske ejendomsinvestor Heimstaden, der ejer ejendomme for over 20 mia. kr. i Danmark.

Han afløser Magnus Nordholm, som har været konstitueret på posten gennem fire måneder, efter at forgængeren Ingvor Sundbom i sommer stopppede et halvt år efter at være tiltrådt jobbet.

I august blev Arve Regland finansdirektør hos Heimstadens ejer Fredensborg. Han fortsætter på den post samtidig med den nye stilling, skriver Heimstaden i en selskabsmeddelelse.

Magnus Nordholm stopper ikke i koncernen, men fortsætter som adm. direktør i Fredensborg - en rolle som han kan fokusere fuldt ud på med skiftet, lyder det.

"Jeg har fået et virkelig godt kendskab til Heimstadens organisation de seneste måneder og ser frem til at kunne komme endnu dybere ind i udviklingen af ​​virksomheden. Jeg er tiltrukket af en ambitiøs europæisk vækststrategi kombineret med et stærkt ønske om at vokse på kvaliteten," udtaler Arve Regland i meddelelsen.

Han kom fra stillingen som adm. direktør for det norske børsnoterede ejendomsselskab Entra. Før det arbejdede han i ti år med fast ejendom og finansiering hos det store investeringsbank ABG Sundal Collier.

Heimstadens finansdirektør stopper

Colliers-partner bliver direktør i Heimstaden

Han købte sin første aktie som 11-årig – nu styrer han ejendomme for 70 milliarder

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs