Vis det fulde website

EjendomsWatch

Aarhus-arkitekter udvider partnerkredsen

To nye partnere med dybe rødder i firmaet er udnævnt i Aart Architects. De skal bidrage til bedre faglig fundering på hver deres område, lyder det.

Fra venstre: Mads Nygaard, Nanna Flintholm, Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange og Anders Tyrrestrup. | Foto: PR / Aart Architects

Som et skridt mod mere vækst og faglig fundering udnævner arkitektfirmaet Aart Architects to nye partnere, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er tale om Mads Nygaard og Nanna Flintholm, som bliver en del af partnerkredsen, der nu består af otte partnere, hvoraf tre er stiftende.

Torben Skovbjerg Larsen, der er én af de stiftende partnere og adm. direktør i Aart, ser frem til at arbejde endnu tættere på de to.

"Begge er dygtige og dedikerede arkitekter med dybe rødder i vores Aart-DNA, og på hver sit felt har de været drivende i udviklingen af vores rådgivning og mest markante projekter," siger Torben Skovbjerg Larsen i meddelelsen.

Nanna Flintholm skal blandt andet stå i spidsen for nye, store udviklingsprojekter inden for sundhed, hvor hun i løbet af sin ansættelse hos Aart har været nøgleperson. Hun har været ansat siden 2011 i virksomheden og har arbejdet med projekter i måde Norge og Danmark.

Mads Nygaard har været arkitekt hos Aart siden 2015 og han skal videreudvikle konkurrenceprocesserne på tværs af de skandinaviske landegrænser og teams.

Han har blandt andet været med til at udvikle et nyt flerbrugerhus i Nordhavn, som KPC står bag.

Aart Architects oplyser at have omkring 150 ansatte fordelt på hovedkontoret i Aarhus samt kontorer i København og Oslo.

Jysk ejendomsudvikler opfører 8000 kvm bæredygtigt byggeri i Nordhavn

Nyt kulturhus på Amager skal tegnes af Aart Architects

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs