Vis det fulde website

EjendomsWatch

Vicedirektør på Frederiksberg går til By & Havn

Ingvar Sejr Hansen vender hjem til Københavns Kommune, hvor kommunens byudviklingsselskab har fundet en afløser for Michael Soetmann, der til sommer går på pension.

"Jeg har tidligere arbejdet med Københavns store byudviklingsområder som repræsentant for planmyndigheden. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med Københavns byudvikling nu som repræsentant for bygherren," siger Ingvar Sejr Hansen, ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn. | Foto: PR / By & Havn

Efter to et halvt år som vicedirektør for by-, kultur- og miljøområdet i Frederiksberg Kommune skifter Ingvar Sejr Hansen 1. februar til et job som udviklings- og salgsdirektør i By & Havn, der er ejet med 95 pct. af Københavns Kommune.

Det oplyser By & Havn i en pressemeddelelse.

"Jeg kender Ingvar Sejr Hansen fra tidligere som dygtig og kompetent. Han vil med sin ledererfaring kunne stå i spidsen for By & Havns byudvikling og lede arbejdet med sikker hånd. Det er nødvendigt netop nu, hvor der stilles større krav til arealudvikling end nogensinde før. Vi skal kunne levere på alle parametre – både i forhold til bæredygtighed, fællesskaber og byrum, samtidig med at vi når vores økonomiske målsætninger. Det kan Ingvar være med til at sikre," lyder kommentaren fra adm. direktør Anne Skovbro i meddelelsen.

Ingvar Sejr Hansen var planchef i Københavns Kommune fra 2010 til 2017 – et job, han dengang overtog fra netop Anne Skovbro, da hun rykkede op og blev direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Som udviklings- og salgsdirektør for By & Havn skal Ingvar Sejr Hansen stå i spidsen for den igangværende byudvikling i Nordhavn og Ørestad samt gennemføre udviklingen af Stejlepladsen, Vejlands Kvarter og projektet Lynetteholm, fremhæver By & Havn.

Han afløser Michael Soetmann, der som tidligere annonceret går på pension til sommer.

Udlejningschef i By & Havn stopper – kan ikke se sig selv i ny strategi

By & Havn får ny bestyrelsesformand

By & Havn siger farvel til direktør

By & Havn opjusterer resultatforventningerne til 2019 

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs