Vis det fulde website

EjendomsWatch

CBRE skærper konkurrencen med nyt tværnordisk team

Et tværgående hold af medarbejdere skal få endnu flere af mæglerkoncernen CBRE's internationale kunder til at investere i ejendomme i Norden.

"Vores stærke nordiske team gør det muligt, at vi kan specialisere os endnu mere i specifikke udenlandske markeder og styrke vores internationale rådgivning," siger Mikael Glud, chef for Capital Markets hos CBRE Danmark. | Foto: CBRE / PR

Den internationale mæglervirksomhed CBRE vil styrke rådgivningen af de internationale og danske kunder med et nyt tværgående nordisk team.

Det skal få flere udenlandske kunder til at investere i Norden, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Det tværnordiske hold skal understøtte mæglerens enkelte Capital Markets-afdelinger i de fire nordiske lande, hvor CBRE har kontorer.

Tidspunktet er det rette, fordi de mange internationale investorer i stigende grad leder efter ejendomsinvesteringer i Danmark og de andre nordiske lande, lyder det.

"Det giver god mening nu, både i forhold til det stigende antal internationale investorer, som nu i højere grad får én indgang til det nordiske marked, og i forhold til de af vores danske kunder, der kigger ud over Danmarks grænser. Vores stærke nordiske team gør det muligt, at vi kan specialisere os endnu mere i specifikke udenlandske markeder og styrke vores internationale rådgivning," siger Mikael Glud, der er chef for Capital Markets i Danmark.

Teamet skal styrke samarbejdet på tværs og tilføre flere ressourcer til de enkelte afdelinger.

På nuværende tidspunkt er der omkring 20 medarbejdere i CBRE’s danske afdeling, men det tal vil formodentlig stige med det nye team, lyder det.

I spidsen som chef for Capital Markets i hele Norden er udpeget Sami Kiehelä. Han er i forvejen chef for området i Finland.

Med Niels Cederholm ombord tager Norden hul på ny investeringsoffensiv

CBRE: Årets ejendomshandler lander omkring 20 milliarder under 2018-niveau

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs