Vis det fulde website

EjendomsWatch

Entreprenør skyder gang i større erhvervsstrategi med projekt på Amager

I samarbejde med ejendomsudvikleren NREP vil entreprenørvirksomheden Jönsson skyde gang i sin nye strategi med renovering til knap 100 mio. kr. på Amager. Den færdige ejendom skal tiltrække de "kreative iværksættere", siger direktøren.

"Huset vil tiltrække kreative iværksættere, der søger en base i København og dermed give området helt nyt liv," siger Thomas Normann, adm. direktør i entreprenørvirksomheden Jönsson. | Foto: Jönsson PR

Som en del af en større strategi mod at styrke sin position inden for erhvervsbyggeri og renovering, skal entreprenørvirksomheden Jönsson stå for en totalrenovering på Amager, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Renoveringen sker af en ejendom på 7733 kvm på Siljangade i samarbejde med Juul Frost Arkitekter og ejendomsudvikleren NREP, og kommer til at koste 93 mio. kr., lyder det.

"For Jönsson er Siljangade et strategisk ønskeprojekt. En renovering, der server direkte ind i vores kompetencer og ønske om at lave flere konverteringer. Huset vil tiltrække kreative iværksættere, der søger en base i København og dermed give området helt nyt liv," siger Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson, i meddelelsen.

Ejendommen er i alt i fire etager, hvor der skal være plads til ca. 140 erhvervsenheder med møderum, åbne arbejdsmiljøer og flere fællesfaciliteter for de nye lejere, som gerne skulle være entreprenører fra hovedstadsområdet.

"Vi har udviklet bygningen som et mødested, der understøtter nye samarbejdsformer, synergi og vidensdeling ved at fokusere på udveksling og synliggørelse," siger Flemming Frost, stiftende partner i Juul Frost Arkitekter.

Bygningen er oprindeligt opført i 1968 og tegnet af arkitekten Jørgen Schneider-Meyer.

Nye boformer: Familier går sammen i byggeprojekt på Køge Kyst

Jönsson Enterprise skal bygge første etape af ny ø i Nordhavn

Modtag nyhedsbreve fra EjendomsWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs