Vis det fulde website

EjendomsWatch

Akelius skifter ud i ledelsen i Skandinavien

Sofia Aasvold overtager rollen som chef for den skandinaviske forretning efter Peter Ullmark, der tidligere har stået i spidsen for forretningen i København.

Akelius får ny chef for Skandinavien. | Foto: Pexels

Det børsnoterede svenske ejendomsselskab Akelius får ny chef for Skandinavien i form af Sofia Aasvold, der har været i selskabet i tre år.

Sofia Aasvold har over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som Akelius' chef for byggeri i Skandinavien, skriver Akelius i en pressemeddelelse fredag.

"Sofie bringer en masse byggerelateret erfaring med til rollen som chef for Skandinavien," udtaler Pål Ahlsén, adm. direktør for Akelius, i meddelelsen.

Hun ovetager chefstillingen efter Peter Ullmark, der ifølge meddelelsen selv har valgt at stoppe efter ni år i virksomheden, hvor han blandt andet også tidligere har været chef for forretningen i København.

"Peter har haft flere forskellige stillinger, siden han kom ombord i 2011, hvor hans seneste var som chef for Skandinavien. En af de mange ting, som Peter har bidraget med til Akelius, var at gennemføre clean the map-konceptet i Sverige. En anden var opstarten i København," udtaler Pål Ahlsén.

Peter Ullmark har sidste dag i Akelius 30. april.

Akelius sælger fra for milliarder

Akelius øger driftsoverskud og sænker belåningsgrad

Færre værdireguleringer sender resultatet ned hos Akelius

Akelius øger indtjeningen på sin danske portefølje 

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs