Vis det fulde website

EjendomsWatch

Ejendomsforvalter initierede milliardhandel: "Selvfølgelig er det en god forretning for os"

Capital Investment med Jesper Damborg i spidsen har været med i Rema 1000-handel helt fra starten. Ejendomsforvalteren skal også stå for forvaltningen af den milliardstore portefølje af butiksejendomme, der består af "lidt af hvert", siger direktør til EjendomsWatch.

"Enhedsprisen på denne type aktiv er forholdsvis lav, så der skal noget volumen på, før det for alvor er interessant. Det kunne vi få her," siger Jesper Damborg, adm. direktør og partner i Capital Investment. | Foto: PR

Det var den København-baserede ejendomsforvalter Capital Investment, der tog initiativ til den milliardstore ejendomshandel mellem Rema 1000 og kapitalforvalteren Savills IM, som EjendomsWatch beskrev tirsdag morgen.

"Vi har introduceret denne handel til Savills. Det var os, der rettede henvendelse til Rema 1000. Vi har haft dialogen. Vi har lavet due dilligence i samarbejde med advokaterne. Og vi skal også stå for forvaltningen af porteføljen," siger Jesper Damborg, adm. direktør og partner i Capital Investment.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld EjendomsWatch gratis nyhedsbrev

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra EjendomsWatch

Job

Se flere jobs