Vis det fulde website

EjendomsWatch

 

 

Om EjendomsWatch

Det professionelle ejendomsmarked spiller en stadig større rolle i det danske samfund. Investorer hos ejendomsselskaber, -fonde og pensionskasser i ind- og udland investerer en stigende andel af deres formue i fast ejendom og andre fysiske aktiver i jagten på et økonomisk afkast. Værdien af den samlede danske ejendomsmasse er på over 5000 mia. kr.

Rådgivere, ejendomsudviklere, -administratorer, -forvaltere samt de virksomheder, som vedligeholder aktiverne, er vigtige led i branchens værdikæde og i at udvikle levende byer mellem bygningerne. 

Samtidig effektiviseres den almene boligsektor, der skaber hjem for op mod 1 mio. danskere og administreres af store, selvejende og demokratisk valgte organisationer.

EjendomsWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om den professionelle del af den danske ejendomssektor.

EjendomsWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over EjendomsWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på EjendomsWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på EjendomsWatch: https://ejendomswatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

EjendomsWatch
St. Regnegade 12
1110 København K
Tlf.: 7077 7446
E-mail: mail@ejendomswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8340

 

Vil du være en del af redaktionen på EjendomsWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Jørgen Bendsen, redaktør

E-mail: jb@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, har over 20 års erfaring som erhvervsjournalist, politisk reporter, redaktionschef og redaktør fra medier som Børsen, Reuters, Jyllands-Posten og TV 2. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. I 2016 kom han til Watch Medier for at etablere og blive redaktør for EjendomsWatch, der siden 2018 har været overskudsgivende. Fra 2018 til 2019 var han tillige fungerende redaktør på AdvokatWatch.

 

Sacha Sennov, journalist (orlov)

E-mail: sas@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8356
Mobil: 2019 4416

Sacha Sennov, født 1985, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet med speciale i journalistik og politik. Hun har arbejdet som freelancejournalist i New York, hvor hun bl.a. skrev for Politiken og det politiske magasin Ræson. Derudover har Sacha været journalistpraktikant på Politiken, hvor hun var på Christiansborg-redaktionen. Sacha har været fastansat hos Watch Medier siden 2015.

 

Mathias Blædel Lorenzen, journalist

E-mail: mb@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8343
Mobil: 2032 0546

Mathias Blædel Lorenzen, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og med praktiktid på Børsen. I februar 2019 kom han til Watch Medier, hvor han siden har arbejdet på AdvokatWatch og ShippingWatch.

 

Peter S. Mygind, journalist

E-mail: pm@ejendomswatch.dk

Tlf.: 3330 8332
Mobil: 2752 0222

Peter S. Mygind, født 1994, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2018. Han har siden arbejdet på Fyens Stiftstidende, hvor han også var i praktik. Han har derudover skrevet freelance for medier som Information, Kristeligt Dagblad og Føljeton. I februar 2020 kom han til Watch Medier, hvor han foruden EjendomsWatch har arbejdet på AdvokatWatch og FinansWatch.

 

Teknisk support:

Thomas Gynthersen

Tlf.: 7077 7443
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte EjendomsWatch:

ejendomswatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7446

 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com